Είμαι ο Κωνσταντίνος Λιάπης ή αλλιώς, ο Δημιουργός Γλυκών Αναμνήσεων...

Κωσταντίνος Λιάπης @ Work

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήμουν σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.

Τα παιχνίδια μου ήταν... οι σακούλες ζαχαροπλαστικής, τα σπιτάκια από κούτες κουβερτούρας.

Οι πάγκοι του εργαστηρίου των γονιών μου μετατρέπονταν σε μοναδική κρυψώνα για τα ατέλειωτα γλυκά όνειρά μου.

Κρυφά από τον πατέρα μου πήγαινα και ανακάτευα τις κρέμες και τις σοκολάτες και φυσικά τις δοκίμαζα με το μικρό μου δαχτυλάκι. Κάποτε βρέθηκα ολόκληρος μέσα σε ένα καζάνι σιροπιού.

Ζωή σα… σοκολάτα!

Aν θα μου πει κανείς ότι στις φλέβες μου κυλάει αίμα μπορώ να τον πείσω ότι εκεί μπορεί να βρει μόνο σοκολάτα, μέλι,σιρόπι....Ήταν αναπόφευκτο.

Σπούδασα την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Δεν μου ήταν αρκετό. Πήγα στο εξωτερικό και σπούδασα την σοκολατοποιία από την μοριακή της βάση. Είχα την τύχη να έχω δάσκαλο τον Steve Brown δημιουργό της Nutella, Ferrero Roce, Mars, Twix. Μεγάλο σχολείο....
Λίγα χρόνια αργότερα σπουδάζω marketing, που είναι η άλλη μου μεγάλη αγάπη.
Στα 30 μου, αναζητώ “γέφυρες” συνδυασμού των σπουδών μου και τότε έρχεται ο “Κόκκινος Σκούφος”. Ανακαλύπτω κενό στην αγορά των λουκουμάδων και αποφασίζω να προχωρήσω στην παρασκευή χειροποίητων λουκουμάδων, έχοντας στο ντουλαπάκι μου την παραδοσιακή συνταγή του μπαμπά από το 1970.

Απο το 2013 προσπαθώ να κάνω τη ζωή του κόσμου πιο γλυκιά.

...κι αυτή είναι η γλυκιά ομάδα του “Κόκκινου Σκούφου”!

bio omada

Γιατί... αν ο “Κόκκινος Σκούφος” είναι ιδέα ενός ανθρώπου, η υλοποίησή της δεν ήταν δυνατή, χωρίς μια ομάδα, με ικανότητες και όραμα.

Ο καθένας τους μια ξεχωριστή προσωπικότητα, αλλά κοινό χαρακτηριστικό το χαμόγελο που είναι και το “βασικό συστατικό” της “γλυκιάς ομάδας του κόκκινου σκούφου”.

Στόχος μας, κάθε μπολάκι χειροποίητων λουκουμάδων, να μετατρέπεται σε μια ακόμη μικρή ευτυχία!

Phone

+30 693 273 2404

Talk Now