• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Όταν η βόλτα στην παραλία είναι χρυσαφένια... τότε υπάρχουν χαμόγελα :-) :-) :-)!

streetfood

…Και εκεί που κάθεσαι και διαβάζεις στο παγκάκι ή κάνεις τον περίπατό σου στην παραλία Θεσσαλονίκης, ξαφνικά, ακούς μουσικές μελωδίες που σαν άλλες “σειρήνες” σε καλούν.

Φτάνοντας στον προορισμό σου αντικρίζεις τον σεφ που έχει στήσει τον πάγκο του και ετοιμάζει τα σύνεργά του, υπό τους ήχους γαλλικής μουσικής.

Αρχικά υποψιάζεσαι ότι πουλάει παγωτό, όταν όμως πλησιάσεις και δεις καλύτερα, αντικρύζεις τις μικρές χρυσαφένιες μπάλες που μόλις έχουν ψηθεί. Οι αγαπημένοι λουκουμάδες βρίσκονται τώρα σε μια μεγάλη πιατέλα και περιμένουν να τους δοκιμάσεις.

Ο “Κόκκινος Σκούφος” είναι μια πρωτοποριακή ιδέα που στην Ελλάδα δεν την έχουμε ξανασυναντήσει. Ο κινητός πάγκος λουκουμάδων , υπόσχεται στους περαστικούς την απόλυτη λουκουμαδο-εμπειρία, και το καταφέρνει! Αφού από τη στιγμή που θα βρεθείς μπροστά του “σε σέρνει από τη μύτη” κυριολεκτικά!

Χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού και πραλίνα βανίλιας, χειροποίητη κρέμα καραμέλας,  τραγανό χειροποίητο μπισκότο βανίλιας ή μπισκότο υγείας,  αφροδισιακό καρύδι, κανέλα, ινδοκάρυδο και φυσικά βιολογικό μέλι ανθέων & πεύκων μικρής παραγωγής… Μυρωδιές και γεύσεις, σε ένα κάλεσμα έντονων αισθήσεων, που καταλήγουν σε ένα τεράστιο χαμόγελο γευστικής απόλαυσης. 

Εκεί… στην παραλία Θεσσαλονίκης!!!

Γιατί... οι καλύτερες γλυκιές λιχουδιές, δεν έχουν «χρυσό»,  αλλά "Κόκκινο Σκούφο"!!

Σύντομα και σε νέο "hot spot"!

traganos erotas Τραγανός ερωτας
Η μαύρη γαζέλα Μαύρη γαζέλα
Η ζωή θέλει έρωτα Η ζωή θέλει έρωτα
Της καλοπέρασης Της καλοπέρασης

Phone

+30 693 273 2404

Talk Now